Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Webshop help>My Account> Hoe maak ik Mijn account aan?

Hoe maak ik Mijn account aan?

Als je Mijn account wilt instellen om online aankopen bij ons te doen, kun je dit zelf heel snel en gemakkelijk doen, om zo van alle voordelen te kunnen profiteren. Je leest hier hoe.

Je kunt op de KitchenAid website een bestelling plaatsen zonder 'Mijn account' aan te maken. Het aanmaken van een account heeft echter wel voordelen, omdat je gegevens daardoor worden opgeslagen en je deze dus niet bij elke bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Het aanmaken van een KitchenAid account is snel en gemakkelijk. Volg de simpele stappen hieronder.

Hoe je Mijn account aanmaakt op de KitchenAid website

  1. Klik op het icoontje van een persoon rechts bovenin je scherm en kies voor 'Sluit u aan / Schrijf u in', waardoor je naar de pagina [Schrijf in of Registreer] gaat (https://www.kitchenaid.ie/account/inloggen).
  2. Als je je nog niet hebt aangemeld voor Mijn account, kies dan voor 'Registreren' en vul alle velden met een sterretje* in.
  3. Zodra je registratie is voltooid, ontvang je een bevestigingsmail. We raden je aan de informatie in deze mail zorgvuldig na te lezen, om te controleren of alles klopt.

Voordelen van het instellen van een KitchenAid 'Mijn account'

Door een account bij ons aan te maken, kun je voortaan gemakkelijker:

  • Al je gegevens bekijken
  • Je bestelgeschiedenis raadplegen
  • Meerdere adressen opslaan
  • Snel bestellen met vooraf ingevulde formulieren
  • Je factuur downloaden
  • De status van je bestelling volgen.

Als je het hokje bij KitchenAid's persoonlijke marketingberichten en berichten van andere merken van de WhirlPool Corporation aanvinkt, ontvang je een eenmalige kortingscode van 10%, in te wisselen tijdens je volgende aankoop.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.