Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie keukenrobots>Keukenrobots>Problemen met je keukenrobot oplossen> Hoe verstel ik de nekpen op mijn mixer met kantelbare kop?

Hoe verstel ik de nekpen op mijn mixer met kantelbare kop?

Als de nekpen (of scharnierpen) op je mixer los zit, of er zelfs uit valt, doe dan het volgende...

In je mixer met kantelbare kop bevindt zich een zilverkleurige pen, waarmee de kop aan de basis bevestigd is. Soms kan deze pen los gaan zitten. De pen moet dan vastgedraaid worden, anders kan de mixerkop gaan wiebelen of stuiteren. Deze pen kan weer op zijn plaats terug worden geduwd, waarna de schroef moet worden vastgedraaid om het probleem te verhelpen.

De nekpen op de mixer bijstellen

Deze zilverkleurige pen loopt door de gehele breedte van de nek van alle mixers met kantelbare kop. De afgeronde uiteinden van de pen zijn zichtbaar aan beide zijden van de nek. Bekijk onze video [How to adjust the neckpin on a KitchenAid stand mixer](Hoe verstel ik de nekpen op mijn staande mixer?)(https://producthelp.kitchenaid.com/Countertop_Appliances/Stand_Mixers/Product_Info/Stand_Mixer_Videos/VIDEO%3A__Tilt_Head_Stand_Mixer_Neckpin_Adjustment).

Wat moet ik doen als de nekpen er helemaal uit komt

Als de nekpen er helemaal uit is gekomen, kan het nodig zijn om met hulp van twee andere personen de pen er weer in terug te plaatsen. De twee delen moeten namelijk bij elkaar worden gehouden en dan moet de pen (die niet exact recht is) in de opening worden gestoken.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.