Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie keukenrobots>Keukenrobots>Aan de slag met je keukenrobot> Welke snelheid kan ik het beste gebruiken voor de staande mixer?

Welke snelheid kan ik het beste gebruiken voor de staande mixer?

De staande mixer heeft 10 snelheidsstanden, 1 tot en met 10, zodat je maximale controle hebt over elke taak en alles wat je ermee maakt. Lees hier welke snelheid wordt aangeraden...

Voor alles wat je met de staande mixer wilt doen is er een snelheid, van langzaam roeren tot snel kloppen. Hier vind je een handleiding voor de snelheidsregeling en de verschillende taken die komen kijken bij het bereiden en creëren van voedsel en gerechten:

Snelheid Actie Accessoires Taak
1 Roeren Roeren Om langzaam te roeren, te mengen, te pureren en alle mixmethoden mee te beginnen. Gebruik om bloem en droge ingrediënten aan het beslag toe te voegen en om vloeistoffen aan droge ingrediënten toe te voegen. Gebruik snelheid 1 niet om gistdeeg te mixen of te kneden.
2 Langzaam mengen Langzaam mengen Om langzaam te mengen, te pureren en sneller te roeren. Gebruik deze snelheid om gistdeeg, zwaar beslag en suikergoed te mengen en te kneden, om aardappelen of andere groenten te pureren, om bakvet in het meel te versnijden en om dun of spattend beslag te mixen.
4 Mengen, kloppen Mengen kloppen Om halfzwaar beslag, zoals dat van koekjes, te mixen. Gebruik deze snelheid om suiker en bakvet te mengen en om suiker toe te voegen aan eiwitten voor schuimgebakjes. Middelmatige snelheid voor cakebeslag.
6 Kloppen, opschuimen Kloppen opschuimen Voor matig snel kloppen (schuimen) of stijfslaan. Gebruik deze snelheid om cake-, donut- en ander beslag te mengen. Hoge snelheid voor cakemengsels.
8 Op hoge snelheid stijfkloppen, kloppen Op hoge snelheid stijfkloppen kloppen Om slagroom, eiwitten en gekookt suikerglazuur stijf te slaan.
10 Snel stijfslaan Snel stijfslaan Om kleine hoeveelheden slagroom of eiwitten stijf te slaan.
Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.