Startpagina>Accessoires>Keuken­robots accessoires> PASTAPERS - 6 VORMEN 5KSMPEXTA
€ 239,00
PASTAPERS - 6 VORMEN 5KSMPEXTA
€ 239,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMPEXTA - 859704001033

Pastapers met 6 schijven om verse pasta in verschillende vormen te snijden, van fusilli tot macaroni.

€ 239,00
Inclusief btw
Ontvang het op donderdag 8 juni 2023
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ik ben klaar om te bestellen
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Eén accessoire Zes pastavormen

Creativiteit heeft vaak een precieze vorm...net zoals pasta! Snijd en vorm je korte pasta precies zoals je hem wenst, voor professionele resultaten.

Pastapers

Bind je schort al maar vast voor: je keuken staat op het punt om de werkplaats van een echte pastamaker te worden! Een wonderlijk accessoire met zes verschillende zielen zal al je creativiteit losmaken en je pastadromen waarmaken. Laat je creativiteit de vrije loop en begin te koken!

BAKED MACARONI AND CHEESE

Met de pastapers.

Laat je inspireren door onze recepten

Laat je creativiteit de vrije loop in de keuken! Ontdek nieuwe, inspirerende recepten en verras je gasten met onverwachte creaties

Spaghettipers

Spaghetti is waarschijnlijk de beroemdste pasta. Stel de snelheid van de KitchenAid mixer/keukenrobot in op 10 voor perfecte spaghetti.

Bucatinipers

Deze pasta vergezelt een oneindige reeks van heerlijke sauzen. Stel de snelheid van de KitchenAid mixer/keukenrobot in op 10 voor perfecte bucatini.

Rigatonipers

Met rigatoni maak je talrijke creatieve gerechten. Je kunt ze dus beter perfect maken. Stel de snelheid van de mixer/keukenrobot van KitchenAid in op 6 voor volmaakte resultaten.

Fusillipers

Fusilli zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook heerlijk in talrijke recepten. Stel de mixer/keukenrobot van KitchenAid in op een snelheid tussen 2 en 4 voor prachtige fusilli.

Grote-macaronisnijder

Bij deze pasta hoort onvoorwaardelijk tomatensaus. Maar macaroni zijn ook lekker voor andere recepten! Stel de snelheid van de mixer/keukenrobot van KitchenAid in op 6.

Kleine-macaronisnijder

Droom je van een heerlijk bord kleine macaroni met een lekkere saus en Parmezaanse kaas? Maak je droom waar: Stel de snelheid van de mixer/keukenrobot van KitchenAid in op 6!

PASTAPERS - 6 VORMEN 5KSMPEXTA

Eenvoudig te bevestigen aan de multifunctionele accessoirenaaf die wordt aangedreven door de mixer/keukenrobot. Hiermee maak je snel en eenvoudig authentieke, verse, huisgemaakte pasta.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.