Waterkokers en broodroosters die bij elkaar passen

Het is de moeite waard uit bed te komen voor een perfect passende waterkoker en broodrooster. De glanzende sets van KitchenAid zien er prachtig uit in de zon op je aanrecht en bieden een goede manier om je dag te beginnen.

Tijd voor een ontbijt in stijl

Je kunt een uitstraling kiezen die bij je smaak past, en bij de sfeer van je interieur, met strakke lijnen, vloeiende rondingen, opvallende kleuren en kleine details zoals de iconische sierstrip van KitchenAid. Er zijn broodroosters voor grote gezinnen, broodroosters met een sandwichrekje, waterkokers met temperatuurregeling en snelkokende waterkokers om tijd te besparen.

Kies de kleur van je waterkoker en broodrooster

Je kunt een klassieke kleur kiezen, zoals Amandelwit, maar ook eens iets totaal anders met opvallend Keizerrood, Appelrood of Onyx zwart. De slanke en glanzende broodroosters en waterkokers tillen je keuken naar een hoger niveau.

Prachtige broodroosters voor je ontbijtset

Misschien wil je een mooie, compacte broodrooster of heb je ruimte voor een indrukwekkende broodrooster met 4 sleuven. Welke je ook kiest, je profiteert van de extra brede en lange sleuven die eenvoudig plaats bieden voor je favoriete broodjes en broden zoals zuurdesembrood of olijfbrood.

De broodroosters van KitchenAid zijn uitgerust met diverse handige, innovatieve functies, zoals de warmhoudmodus die de sneetjes automatisch warm houdt wanneer ze geroosterd zijn, en een hoogtehendel, zodat je die kleine stukjes en lekkere warme broodjes eenvoudig kunt pakken.

 

Helemaal voorbereid op een goede dag

Het is 's ochtends niet eenvoudig om iedereen in huis tevreden te houden! Iedereen heeft een eigen, drukke agenda. Daarom hebben wij waterkokers en broodroosters ontworpen die bij je leven passen. Slimme functies zoals de bagelmodus of de warmhoudfunctie van sommige broodroosters, slimme sensoren en isolatie met dubbele wand op sommige waterkokers bieden mogelijkheden voor iedereen. Geen verbrande bagels of kieskauwen op koud geroosterd brood.

Waterkokers die voor je water zorgen

Ben je kieskeurig als het gaat om de smaak van je water? De Waterkoker 1,5 L - Design Collection heeft een binnenkant van 100% roestvrij staal om de waterkwaliteit en -smaak te behouden. Het water kookt snel, zodat je niet lang hoeft te wachten op de kop thee waarin je zo'n trek had, en de waterkoker is voorzien van een dubbelwandige constructie om het water binnenin warm te houden.

Tosti’s, bagels en broodjes

Stil je trek met een broodrooster van KitchenAid. De bagelmodus vermindert de warmte aan één kant zodat je bagels en broodjes perfect worden geroosterd. We hebben ook broodroosters met een handig sandwichrekje, zoals onze broodrooster met 2 sleuven - Artisan of broodrooster met 4 sleuven - Artisan. Ga aan de slag en maak een heerlijke tosti.

Red toaster 4 slice - Artisan

Waterkokers met temperatuurregeling

Bij warme dranken zorgt een nauwkeurige temperatuur voor optimaal thee- en koffiezetten. Theeliefhebbers en koffiekenners kunnen kiezen voor een waterkoker met temperatuurregeling, zodat ze verzekerd zijn van precisie. Witte en groene thee vereisen de laagste temperatuur van 76-85 °C, terwijl zwarte thee en kruidenthee een warmer bereik van 97 °-100 °C nodig hebben.

Je kunt kiezen voor onze waterkoker met temperatuurregeling 1,7 L of waterkoker met temperatuurregeling 1,5 L - Artisan in combinatie met je broodrooster, om het water geleidelijk te verwarmen tot precies de temperatuur die je nodig hebt.

Fleur je ontbijt op met een waterkoker en broodrooster

Ken je diezelfde gewone ontbijtroutine nu wel? Laat de stijl en kenmerken van onze waterkokers en broodroosters van KitchenAid je nieuwe inspiratie geven. Hier zijn een aantal nieuwe ideeën om uit te proberen:

  • Avocado en zwarte bonen op toast geven je energie
  • Bosbessenbagels zijn een smakelijke lekkernij met een vitamineboost
  • Thee van Jasmijnparels verkwikken je met een bloemenaroma
  • Gemberthee maken je mond en spijsverteringsstelsel wakker

Gepassioneerd over ontbijt

Begin de dag in stijl.

Broodroosters

De heerlijke geur van vers geroosterd brood vult het huis. Geniet van een knapperig en voedzaam hapje dankzij een prachtige broodrooster van KitchenAid.

Waterkokers

Heb je zin in een heerlijke kop thee of koffie bij dat geroosterde brood? Zoek niet verder en bekijk onze gestroomlijnde en efficiënte waterkokers.

Ontbijtsets

Verheug je om elke ochtend op te staan om een ontbijt te maken met je nieuwe waterkoker en broodrooster. Onze sets combineren een prachtig uiterlijk met talloze handige functies.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.