Passie voor vers en gezond

Gezonde dagelijkse gewoontes maken je hele leven en je levenshouding positiever. Geperst, gemixt en gepureerd. Geniet meer van fruit en groenten, op de manier die je zelf het lekkerst vindt.

Blenders

Droom van gezonde en onvermoede combinaties van ingrediënten, omgetoverd tot romige en fluweelzachte mengsels...welkom in de creatieve en kleurrijke blenderswereld.

Foodprocessors

Verschillende snijstijlen voor verschillende gezonde recepten: gesneden, geraspte en fijngehakte ingrediënten worden een op maat voor jou gemaakte en gezonde must. En jouw schoonheidsgeheim.

Staafmixers

Wil je eens wat anders in de keuken? Om te genieten van verschillende bereidingen tegelijkertijd? Creativiteit, snelheid en vrijheid liggen letterlijk "in" je hand.

Slowjuicer/sapper

Een zuiverend en energetisch ritueel. Een gezond concentraat aan natuur, nutriënten en vitaminen. Een gewaagde combinatie van de echte smaak van fruit en groenten. Allemaal in één sap.

Sodastream

De sprinkelende, bruisende, leuke wereld van sprankelende frisdrank. Doe je favoriete smaak erbij en geniet van je favoriete en toch gezonde frisdrank.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.