Vorige bladzijde
Uit de keukenkast

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

5

Stappen

Tijd

5'

Voorbereiding

15'

Koken

20'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 66,7 ghavermout
  • 83,3 mlamandelmelk
  • 2/3eieren
  • 2/3bananen
  • 1/3 theelepelbakpoeder
  • 1/3 eetlepelahornsiroop
  • 1/6 theelepelkaneel
  • 1/3 theelepelvanille-extract
  • 1/12 theelepelzout
  • 133,3 ghavermout
  • 166,7 mlamandelmelk
  • 1.3eieren
  • 1.3bananen
  • 2/3 theelepelbakpoeder
  • 2/3 eetlepelahornsiroop
  • 1/3 theelepelkaneel
  • 2/3 theelepelvanille-extract
  • 1/6 theelepelzout
  • 200 ghavermout
  • 250amandelmelk
  • 2eieren
  • 2bananen
  • 1 theelepelbakpoeder
  • 1 eetlepelahornsiroop
  • 1/2 theelepelkaneel
  • 1 theelepelvanille-extract
  • 1/4 theelepelzout
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de havermout in de blender en mix op snelheid 10 totdat de havermout volledig vermalen is.

  • Stap 2

    Voeg amandelmelk, eieren, banaan, bakpoeder, ahornsiroop, kaneel, vanille-extract en zout toe en meng op snelheid 4 tot een glad beslag.

  • Stap 3

    Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur.

  • Stap 4

    Giet het beslag in de pan. Je kunt in een grote koekenpan meerdere pannenkoeken tegelijk maken.

  • Stap 5

    Bak 2-3 minuten aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Stap 1

Doe de havermout in de blender en mix op snelheid 10 totdat de havermout volledig vermalen is.

Stap 2

Voeg amandelmelk, eieren, banaan, bakpoeder, ahornsiroop, kaneel, vanille-extract en zout toe en meng op snelheid 4 tot een glad beslag.

Stap 3

Verhit de boter in een koekenpan op hoog vuur.

Stap 4

Giet het beslag in de pan. Je kunt in een grote koekenpan meerdere pannenkoeken tegelijk maken.

Stap 5

Bak 2-3 minuten aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.