Stap 1
Meng de cashewnoten, ahornsiroop en het vanille-extract in een kom. Roer tot de noten zijn bedekt met de siroop.
Stap 2
Verdeel de cashewnoten over een bakschaal en rooster ze 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin. Zet ze apart en laat ze afkoelen.
Stap 3
Doe de cashewnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en meng ongeveer 5 minuten op snelheid 5 tot er een pasta ontstaat. Schraap indien nodig de ingrediënten van de zijkanten.
Stap 4
Voeg de kokosolie en het zout toe en meng op snelheid 5 tot er een glad mengsel ontstaat.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Meng de cashewnoten, ahornsiroop en het vanille-extract in een kom. Roer tot de noten zijn bedekt met de siroop.
Stap 2
Verdeel de cashewnoten over een bakschaal en rooster ze 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin. Zet ze apart en laat ze afkoelen.
Stap 3
Doe de cashewnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en meng ongeveer 5 minuten op snelheid 5 tot er een pasta ontstaat. Schraap indien nodig de ingrediënten van de zijkanten.
Stap 4
Voeg de kokosolie en het zout toe en meng op snelheid 5 tot er een glad mengsel ontstaat.