Vorige bladzijde

Citroencheesecakemousse

Een zijdezacht dessert met een knapperige bodem van je favoriete koekjes.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

5

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

15'

Totaal

Ingrediënten

  • 240 gdroge koekjes
  • 20 clzware room
  • 200 groomkaas
  • 150 glemon curd
  • 1citroen
  • 1/4 theelepelvanille-extract
  • 75 gpoedersuiker, gezeefd
Maak het nu
  • Stap 1

    Verkruimel de koekjes met een hakmolen of foodprocessor. Verdeel de kruimels over de serveerglazen.

  • Stap 2

    Doe de slagroom in de kom van de mixer/keukenrobot met de draadgarde. Ga langzaam naar snelheid 8 en mix totdat je zachte pieken ziet.

  • Stap 3

    Vervang de draadgarde door de platte menghaak. Voeg roomkaas, lemon curd, vanille-extract, rasp van 1 citroen en poedersuiker toe. Mix op snelheid 2 tot een glad mengsel.

  • Stap 4

    Lepel het citroencheesecakemengsel op de bodem van verkruimelde koekjes en zet de glazen ten minste 6 uur in de koelkast.

  • Stap 5

    Garneer met een schijfje citroen, slagroom en fruit naar keuze.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Citroencheesecakemousse

Stap 1

Verkruimel de koekjes met een hakmolen of foodprocessor. Verdeel de kruimels over de serveerglazen.

Stap 2

Doe de slagroom in de kom van de mixer/keukenrobot met de draadgarde. Ga langzaam naar snelheid 8 en mix totdat je zachte pieken ziet.

Stap 3

Vervang de draadgarde door de platte menghaak. Voeg roomkaas, lemon curd, vanille-extract, rasp van 1 citroen en poedersuiker toe. Mix op snelheid 2 tot een glad mengsel.

Stap 4

Lepel het citroencheesecakemengsel op de bodem van verkruimelde koekjes en zet de glazen ten minste 6 uur in de koelkast.

Stap 5

Garneer met een schijfje citroen, slagroom en fruit naar keuze.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.