Laat de psylliumvezels 30 minuten in water weken.
Ingrediënten
Stap 1
Laat de psylliumvezels 30 minuten in water weken.
Stap 2
Doe alle ingrediënten in de mengbeker, draai het deksel vast en zet de blender op de sap-stand.
Stap 3
Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.
Stap 4
Of meng de ingrediënten in de blender, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Stap 5
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11) en meng tot een goudkleurig en romig mengsel.
Stap 6
Voeg eventueel meer vloeistoffen toe.
Stap 7
Serveer de shake in glazen en drink met een rietje om gele mondhoeken te voorkomen!
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Laat de psylliumvezels 30 minuten in water weken.
Stap 2
Doe alle ingrediënten in de mengbeker, draai het deksel vast en zet de blender op de sap-stand.
Stap 3
Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.
Stap 4
Of meng de ingrediënten in de blender, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Stap 5
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11) en meng tot een goudkleurig en romig mengsel.
Stap 6
Voeg eventueel meer vloeistoffen toe.
Stap 7
Serveer de shake in glazen en drink met een rietje om gele mondhoeken te voorkomen!