Vorige bladzijde
Uit de keukenkast

Het perfecte flensje

Een feilloos recept voor de beste flensjes, elke keer weer!.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

7

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

30'

Koken

40'

Totaal

Ingrediënten

  • 250 mlmelk
  • 1eieren
  • 1,5 eetlepelboter
  • 35 gbasterdsuiker
  • 75 gpatentbloem
  • 1/2 theelepelvanille-extract
Maak het nu
  • Stap 1

    Plaats de draadgarde op de mixer/keukenrobot.

  • Stap 2

    Meng de melk, eieren, gesmolten boter, suiker, bloem en vanille-extract in de mengkom van de mixer/keukenrobot.

  • Stap 3

    Zet de snelheidshendel op 4 en mix ongeveer 40 seconden.

  • Stap 4

    Doe een kwart theelepel boter in een lage koekenpan met antiaanbaklaag.

  • Stap 5

    Giet ongeveer 3/4 lepel beslag in de pan en draai de pan onmiddellijk schuin rond om een gelijkmatige cirkel te vormen.

  • Stap 6

    Kook ongeveer 1-2 minuten op middelhoog vuur totdat de randen van het flensje bruin worden. Draai het flensje voorzichtig in één keer om en bak nog 1 minuut. Herhaal dit totdat al het beslag is gebruikt.

  • TIP!

    Serveer met geklopte mascarpone en warme frambozen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Het perfecte flensje

Stap 1

Plaats de draadgarde op de mixer/keukenrobot.

Stap 2

Meng de melk, eieren, gesmolten boter, suiker, bloem en vanille-extract in de mengkom van de mixer/keukenrobot.

Stap 3

Zet de snelheidshendel op 4 en mix ongeveer 40 seconden.

Stap 4

Doe een kwart theelepel boter in een lage koekenpan met antiaanbaklaag.

Stap 5

Giet ongeveer 3/4 lepel beslag in de pan en draai de pan onmiddellijk schuin rond om een gelijkmatige cirkel te vormen.

Stap 6

Kook ongeveer 1-2 minuten op middelhoog vuur totdat de randen van het flensje bruin worden. Draai het flensje voorzichtig in één keer om en bak nog 1 minuut. Herhaal dit totdat al het beslag is gebruikt.

TIP!

Serveer met geklopte mascarpone en warme frambozen.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.