Ingrediënten
Stap 1
Plaats de draadgarde op de mixer/keukenrobot.
Stap 2
Meng de melk, eieren, gesmolten boter, suiker, bloem en vanille-extract in de mengkom van de mixer/keukenrobot.
Stap 3
Zet de snelheidshendel op 4 en mix ongeveer 40 seconden.
Stap 4
Doe een kwart theelepel boter in een lage koekenpan met antiaanbaklaag.
Stap 5
Giet ongeveer 3/4 lepel beslag in de pan en draai de pan onmiddellijk schuin rond om een gelijkmatige cirkel te vormen.
Stap 6
Kook ongeveer 1-2 minuten op middelhoog vuur totdat de randen van het flensje bruin worden. Draai het flensje voorzichtig in één keer om en bak nog 1 minuut. Herhaal dit totdat al het beslag is gebruikt.
TIP!
Serveer met geklopte mascarpone en warme frambozen.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Plaats de draadgarde op de mixer/keukenrobot.
Stap 2
Meng de melk, eieren, gesmolten boter, suiker, bloem en vanille-extract in de mengkom van de mixer/keukenrobot.
Stap 3
Zet de snelheidshendel op 4 en mix ongeveer 40 seconden.
Stap 4
Doe een kwart theelepel boter in een lage koekenpan met antiaanbaklaag.
Stap 5
Giet ongeveer 3/4 lepel beslag in de pan en draai de pan onmiddellijk schuin rond om een gelijkmatige cirkel te vormen.
Stap 6
Kook ongeveer 1-2 minuten op middelhoog vuur totdat de randen van het flensje bruin worden. Draai het flensje voorzichtig in één keer om en bak nog 1 minuut. Herhaal dit totdat al het beslag is gebruikt.
TIP!
Serveer met geklopte mascarpone en warme frambozen.