Skip the navigation

Iced latte met rode biet

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Beetroot iced latte

Een verfrissende ijskoffie met een verrassend vleugje rode biet en kaneel.

Duration
Totaal10min
Voorbereiden10min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

300 g

ijsblokjes

200 ml

magere melk

1 eetlepel

honing

kaneel

100 ml

beetroot juice, organic

Stap voor stap

  1. Doe de ijsblokjes in de kan van de K400 blender. Crush het ijs met de ice crush-stand. Verdeel het gecrushte ijs over de 2 glazen.

  2. Giet de melk in de kan van de K400 Blender. Voeg de honing en kaneel toe. Mix 1 minuut op snelheid 3 tot de melk schuimig is.

  3. Giet de melk over het gecrushte ijs. Giet het rode bietensap in de glazen.

  4. Serveer meteen.