Ingrediënten
Stap 1
Doe de ijsblokjes in de kan van de K400 blender. Crush het ijs met de ice crush-stand. Verdeel het gecrushte ijs over de 2 glazen.
Stap 2
Giet de melk in de kan van de K400 Blender. Voeg de honing en kaneel toe. Mix 1 minuut op snelheid 3 tot de melk schuimig is.
Stap 3
Giet de melk over het gecrushte ijs. Giet het rode bietensap in de glazen.
Stap 4
Serveer meteen.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Doe de ijsblokjes in de kan van de K400 blender. Crush het ijs met de ice crush-stand. Verdeel het gecrushte ijs over de 2 glazen.
Stap 2
Giet de melk in de kan van de K400 Blender. Voeg de honing en kaneel toe. Mix 1 minuut op snelheid 3 tot de melk schuimig is.
Stap 3
Giet de melk over het gecrushte ijs. Giet het rode bietensap in de glazen.
Stap 4
Serveer meteen.