Stap 1
Ontpit de kersen. Doe de kersen in de foodprocessor met het multifunctionele mes en druk een paar keer op de knop om ze in grove stukken te hakken.
Stap 2
Doe de kersen in een steelpan. Voeg citroensap toe. Breng op middelhoog vuur aan de kook.
Stap 3
Voeg de geleisuiker toe, breng het mengsel aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken. Roer regelmatig.
Stap 4
Giet de hete jam in schone potten. Doe de deksels erop en draai de potten ondersteboven totdat ze volledig zijn afgekoeld.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Ontpit de kersen. Doe de kersen in de foodprocessor met het multifunctionele mes en druk een paar keer op de knop om ze in grove stukken te hakken.
Stap 2
Doe de kersen in een steelpan. Voeg citroensap toe. Breng op middelhoog vuur aan de kook.
Stap 3
Voeg de geleisuiker toe, breng het mengsel aan de kook en laat het 5 minuten doorkoken. Roer regelmatig.
Stap 4
Giet de hete jam in schone potten. Doe de deksels erop en draai de potten ondersteboven totdat ze volledig zijn afgekoeld.