Kokos curry soep met groenten
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
420 ml
groentebouillon of gefilterd water
420 ml
volvette kokosmelk in blik (1 blik van 400 ml)
140 g
rauwe, ongezouten cashewnoten
1 eetlepel
vers lime-sap
1 eetlepel
tarwevrije tamari
2 theelepels
gehakte, verse gember
1/2 theelepel
gele-curry-poeder
1/2 theelepel
uienpoeder
1/2 theelepel
knoflookpoeder
1/4 theelepel
zeezout of meer naar smaak
1/8 theelepel
cayennepeper
1
kleine courgette, in slierten gesneden
1
kleine rode paprika, fijngesneden reepjes
14 g
fijngehakte, verse koriander
Stap voor stap
Doe alle soepingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®- blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup programma in.
Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt. U kunt ook ongeveer 5 minuten mengen en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.
De soep komt heet uit de blender. Verdeel de soep over vier soepkommen en voeg gelijke delen courgetteslierten, paprikareepjes en verse koriander toe.
Meteen serveren.