Skip the navigation

Kokos curry soep met groenten

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Curried Coconut Soup with Vegetables

Duration
Totaal5min
Voorbereiden5min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

420 ml

groentebouillon of gefilterd water

420 ml

volvette kokosmelk in blik (1 blik van 400 ml)

140 g

rauwe, ongezouten cashewnoten

1 eetlepel

vers lime-sap

1 eetlepel

tarwevrije tamari

2 theelepels

gehakte, verse gember

1/2 theelepel

gele-curry-poeder

1/2 theelepel

uienpoeder

1/2 theelepel

knoflookpoeder

1/4 theelepel

zeezout of meer naar smaak

1/8 theelepel

cayennepeper

1

kleine courgette, in slierten gesneden

1

kleine rode paprika, fijngesneden reepjes

14 g

fijngehakte, verse koriander

Stap voor stap

  1. Doe alle soepingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®- blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup programma in.


  2. Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt. U kunt ook ongeveer 5 minuten mengen en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.


  3. De soep komt heet uit de blender. Verdeel de soep over vier soepkommen en voeg gelijke delen courgetteslierten, paprikareepjes en verse koriander toe.


  4. Meteen serveren.