Vorige bladzijde

Mini zomerse pizza's

Homemade mini pizza's geserveerd met seizoensgebonden groenten en mozzarella.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

14

Ingrediënten

5

Stappen

Tijd

45'

Voorbereiding

10'

Koken

55'

Totaal

Ingrediënten

  • 300 gbloem (type 00)
  • 2 eetlepelsinstant gist
  • 1/2 eetlepelzout
  • 1 eetlepelolijfolie
  • 175 mllauw water
  • 200 mltomatenpuree
  • 1/2courgette
  • 1/2aubergine
  • 12gedroogde tomaten
  • 12zwarte oliiven
  • 50 grucola
  • 150 gmini mozzarella balls
  • 2 eetlepelspijnboompitten
  • 1 eetlepelzout en peper
Maak het nu
  • Stap 1

    Plaats het deegmesje in de foodprocessor. Meng de bloem, het gist, zout en olijfolie.

  • Stap 2

    Voeg beetje bij beetje lauw water toe en stop van zodra het een deegbal vormt. Kneed het deeg nog een aantal seconden verder in de foodprocessor. Plaats het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en kneed snel verder tot het een glad geheel vormt. Bedek met een theedoek en laat het deeg 30 min rijzen.

  • Stap 3

    Voorverwarm de oven op 200°C.

  • Stap 4

    Snijd het deeg in 12 mini bollen. Rek ze uit tot mini pizza's. Plaats ze op bakpapier. Voeg op elke mini pizza tomatenpuree toe, courgette en aubergine plakjes, zout en peper. Laat 8 à 10 min verder bakken in de oven.

  • Stap 5

    Eenmaal de mini pizza's gebakken zijn, voeg gedroogde tomaten, zwarte olijven, rucola, mini mozzarella balls en pijnboompitten toe.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 10% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:




Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.be. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Mini zomerse pizza's

Stap 1

Plaats het deegmesje in de foodprocessor. Meng de bloem, het gist, zout en olijfolie.

Stap 2

Voeg beetje bij beetje lauw water toe en stop van zodra het een deegbal vormt. Kneed het deeg nog een aantal seconden verder in de foodprocessor. Plaats het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en kneed snel verder tot het een glad geheel vormt. Bedek met een theedoek en laat het deeg 30 min rijzen.

Stap 3

Voorverwarm de oven op 200°C.

Stap 4

Snijd het deeg in 12 mini bollen. Rek ze uit tot mini pizza's. Plaats ze op bakpapier. Voeg op elke mini pizza tomatenpuree toe, courgette en aubergine plakjes, zout en peper. Laat 8 à 10 min verder bakken in de oven.

Stap 5

Eenmaal de mini pizza's gebakken zijn, voeg gedroogde tomaten, zwarte olijven, rucola, mini mozzarella balls en pijnboompitten toe.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.