Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Visburger

Van deze heerlijke visburgers zal je hele gezin smullen.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

8

Ingrediënten

8

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

10'

Koken

25'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 150 gwitvisfilet
  • 30 gsperziebonen, gekookt
  • 2sjalotjes
  • 1/2ei
  • 1 eetlepelrode currypasta
  • 1 eetlepelsojasaus
  • 1geroosterd brood, zonder korst
  • 2 eetlepelsbloem
  • 300 gwitvisfilet
  • 60 gsperziebonen, gekookt
  • 4sjalotjes
  • 1ei
  • 2 eetlepelsrode currypasta
  • 2 eetlepelssojasaus
  • 2geroosterd brood, zonder korst
  • 4 eetlepelsbloem
  • 450 gwitvisfilet
  • 90 gsperziebonen, gekookt
  • 6sjalotjes
  • 1.5ei
  • 3 eetlepelsrode currypasta
  • 3 eetlepelssojasaus
  • 3geroosterd brood, zonder korst
  • 6 eetlepelsbloem
Maak het nu
  • Stap 1

    Kook de sperziebonen 8 minuten.

  • Stap 2

    Bevestig de foodprocessor met het multifunctionele roestvrijstalen mes.

  • Stap 3

    Snijd de vis, sperziebonen en sjalotjes in grote stukken. Doe ze in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie tot een grof mengsel ontstaat. Blend niet te lang.

  • Stap 4

    Verwijder het multifunctionele roestvrijstalen mes en roer het ei, de rode currypasta en de sojasaus erdoor met een lepel. Snijd het brood in kleine blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Mix.

  • Stap 5

    Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.

  • Stap 6

    Doe de bloem op een ondiep bord. Vorm met uw handen burgers en rol ze door de bloem.

  • Stap 7

    Bak de visburgers aan beide kanten in olijfolie tot de buitenkant goudbruin en krokant is.

  • Tip

    Serveer op een broodje met sla of groenten die je lekker vindt.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Visburger

Stap 1

Kook de sperziebonen 8 minuten.

Stap 2

Bevestig de foodprocessor met het multifunctionele roestvrijstalen mes.

Stap 3

Snijd de vis, sperziebonen en sjalotjes in grote stukken. Doe ze in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie tot een grof mengsel ontstaat. Blend niet te lang.

Stap 4

Verwijder het multifunctionele roestvrijstalen mes en roer het ei, de rode currypasta en de sojasaus erdoor met een lepel. Snijd het brood in kleine blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Mix.

Stap 5

Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.

Stap 6

Doe de bloem op een ondiep bord. Vorm met uw handen burgers en rol ze door de bloem.

Stap 7

Bak de visburgers aan beide kanten in olijfolie tot de buitenkant goudbruin en krokant is.

Tip

Serveer op een broodje met sla of groenten die je lekker vindt.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.