Stap 1
Kook de sperziebonen 8 minuten.
Stap 2
Bevestig de foodprocessor met het multifunctionele roestvrijstalen mes.
Stap 3
Snijd de vis, sperziebonen en sjalotjes in grote stukken. Doe ze in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie tot een grof mengsel ontstaat. Blend niet te lang.
Stap 4
Verwijder het multifunctionele roestvrijstalen mes en roer het ei, de rode currypasta en de sojasaus erdoor met een lepel. Snijd het brood in kleine blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Mix.
Stap 5
Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 6
Doe de bloem op een ondiep bord. Vorm met uw handen burgers en rol ze door de bloem.
Stap 7
Bak de visburgers aan beide kanten in olijfolie tot de buitenkant goudbruin en krokant is.
Tip
Serveer op een broodje met sla of groenten die je lekker vindt.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Kook de sperziebonen 8 minuten.
Stap 2
Bevestig de foodprocessor met het multifunctionele roestvrijstalen mes.
Stap 3
Snijd de vis, sperziebonen en sjalotjes in grote stukken. Doe ze in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie tot een grof mengsel ontstaat. Blend niet te lang.
Stap 4
Verwijder het multifunctionele roestvrijstalen mes en roer het ei, de rode currypasta en de sojasaus erdoor met een lepel. Snijd het brood in kleine blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Mix.
Stap 5
Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 6
Doe de bloem op een ondiep bord. Vorm met uw handen burgers en rol ze door de bloem.
Stap 7
Bak de visburgers aan beide kanten in olijfolie tot de buitenkant goudbruin en krokant is.
Tip
Serveer op een broodje met sla of groenten die je lekker vindt.