Skip the navigation

Visburger

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Fish burger

Try these delicious fish burgers for a meal that the entire family will enjoy.

Duration
Totaal25min
Voorbereiden15min
Koken10min

Hulpmiddelen

FoodProcessorFoodProcessor

Ingrediënten

Serveren

150 g

witvisfilet

30 g

sperziebonen, gekookt

2

sjalotjes

1

ei

1 eetlepel

rode currypasta

1 eetlepel

sojasaus

1

geroosterd brood, zonder korst

2 eetlepel

bloem

Stap voor stap

  1. Kook de sperziebonen 8 minuten.


  2. Bevestig de foodprocessor met het multifunctionele roestvrijstalen mes.


  3. Snijd de vis, sperziebonen en sjalotjes in grote stukken. Doe ze in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie tot een grof mengsel ontstaat. Blend niet te lang.


  4. Verwijder het multifunctionele roestvrijstalen mes en roer het ei, de rode currypasta en de sojasaus erdoor met een lepel. Snijd het brood in kleine blokjes en voeg deze toe aan het mengsel. Mix.


  5. Laat 15 minuten afkoelen in de koelkast.


  6. Doe de bloem op een ondiep bord. Vorm met uw handen burgers en rol ze door de bloem.


  7. Bak de visburgers aan beide kanten in olijfolie tot de buitenkant goudbruin en krokant is.


  8. Serveer op een broodje met sla of groenten die je lekker vindt.