Pasta gaat groen

De eeuwige strijd met carbohydrate die eindelijk een medestander hebben gevonden: groenten

Wees eerlijk: wie van jullie krijgt er niet minstens een keer per week een overweldigend verlangen om een groot bord pasta tee ten? Misschien is het de textuur, de vorm of de saus: het is niet duidelijk was het geheime ingrediënt is, maar er is iets aan het idee van een grote hap macaroni of spaghetti nemen dat ons fascineert. Totdat we ons schuldig beginnen te voelen over de grote hoeveelheid carbohydraten die we zojuist hebben gegeten.
Om de nadelen van de koolhydraten te ondervangen, zonder het genot van een bord pasta op te geven,  zijn er uiteraard trucjes die ons toestaan onze gastronomische verlangens te bevredigen zonder al te veel opofferingen. Hulp komt in de vorm van de vele fantastische accessoires zoals de Mixers van KitchenAid tot een echt Culinair Centrum waarbij je met talloze technieken kunt experimenteren en je 100% plantaardige recepten een eigen draai geeft. Laten we samen ontdekken hoeveel kan worden gedaan met de juiste gereedschappen, groenten en een beetje verbeeldings. Er is geen reden om bang te zijn; de vorm is hetzelfde, de substantie verandert. En als bij toverslag verdwijnt de schuld ...!

Courgette noedels Heb je geen Spiraalsnijder? Fout, want deze tool is onmisbaar als we het over plantaardige spaghetti hebben. Je zou het moeten kopen om je onfeilbare set accessoires voor de spiraalsnijder plus met schil KitchenAid te verrijken. Met de spiraalsnijder kunt u deze courgetti(courgettespaghetti) bereiden, om te serveren met elke saus die uw verbeelding inspireert. Wil je traditioneel blijven met een innovatief tintje? Nadat je de courgetti hebt gekookt, bereid je een pesto voor van avocado, zwarte kool, knoflook en pijnboompitten: de rijke sensorische basis van de pesto wordt versterkt door de avocado en de kool geeft je een 100% groene lading energie.

Linguine van de asperges
In plaats van een aspergesaus aan je pasta toe te voegen, kun je de asperges de basis van je gerecht maken! Gebruik de aardappelschiller om de asperges in de lengte in dunne strepen te snijden en laat ze een paar minuten koken voordat je een willekeurige saus toevoegt , zolang deze de delicate smaak van de asperges niet overweldigd. Voeg pecorino romano-kaas en gesneden amandelen toe. Het is een onvergetelijk gerecht voor uw gasten.

Courgette lasagne
Lasagne, het symbool van de Italiaanse keuken, is een gerecht dat op duizend verschillende manieren kan worden gemaakt. Daarom is het gemakkelijk om je voor te stellen hoe het recept opnieuw geïnterpreteerd kan worden in een vegetarische toon. Vervang de vellen pasta met plakjes courgette die kort in kokend water zijn geplaatst en voeg ze samen met de andere ingrediënten en kook ze in de oven als een normale lasagne. Vul ze op de traditionele manier met tomaten, mozzarella en basilicum. Als je iets nieuws wilt proberen, weet dan dat er geen gerecht is dat zich er meer  voor leent om te veranderen! Probeer een smakelijk alternatief met hummus, een vleugje harissa en een pesto van pistachenoten die je thuis kunt maken.

Wortel spaghetti Met hun harde, knapperige vlees zijn wortelen ideaal voor het bereiden van groente spaghetti en met behulp van de Spiralizer kunt u ze zonder moeite maken. Wortelspaghetti, of het nu de klassieke sinaasappelwortel is of de zwarte variant, heeft de consistentie die perfect bij alle soorten sauzen past, inclusief pesto, alsof het al dente bucatini-pasta is. Probeer deze spaghetti met een ragout van wit vlees, zoals kip of konijn, of seitan als je vegetariër bent, en voeg knoflook, peterselie, koriander en een witte wijn toe.

Rode biet ravioli Verrassend genoeg kan zelfs ravioli, de lekkerste soort pasta, worden bereid in een plantaardige versie. Zoek een rode biet; met de Fresh Prep Raakosttilbehoer van KitchenAid, het praktische hulpmiddel die uw robot voltooit en uw groenten binnen enkele seconden in de gewenste vorm heeft gesneden, zult u in een flits dunne plakjes hebben die de bladen voor uw ravioli zullen zijn. Kook de rode biet en maak de vulling: de vulling bestaat uit een mengsel van verse geitenkaas, geraspte citroenschil, terwijl een vleugje warme kikkererwten hummus als saus zorgt voor rondheid en romigheid in het gerecht. Ga groen!

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.