Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kan ik een gekocht product retourneren?

Als je van gedachten bent veranderd of om wat voor reden dan ook een product wilt terugsturen naar KitchenAid, kan dit binnen 14 dagen na bezorging. Lees hier hoe het werkt.

We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je product, kun je je aankoop binnen 14 kalenderdagen na bezorging retourneren. Hoe werkt het? Bekijk onderstaande stappen:

Je kunt je retourzending als volgt aanmelden:

  1. Ga naar 'Mijn account' op de website. Ga naar 'Mijn bestellingen' en klik op de knop 'Retourneren'. Heb je nog geen account? Klik hier om er nu een te maken.

OF:

  1. Stuur een mailtje naar contact.webshop@kitchenaid.com, met daarin de volgende gegevens over je retouraanvraag:

Datum van oorspronkelijke bestelling:

Bezorgdatum:

Je voor- en achternaam:

Je adres (inclusief postcode):

Je telefoonnummer:

Bestelnummer:

Artikelnaam of productcode van het product dat je wilt retourneren:

Reden voor retournering: 1. Verkeerd product / 2. Pakket beschadigd / 3. Esthetisch defect / 4. Technisch defect / 5. Een of meer onderdelen ontbreken / 6. Product voldoet niet aan verwachting / 7. Te laat geleverd 8. Geen reden, ik heb me bedacht.

Wat wil je doen: retourneren of ruilen? (Let op: RUILEN is alleen mogelijk indien je het verkeerde of een defect product hebt ontvangen, d.w.z. een van bovenstaande redenen 1 t/m 6. Als je je product om een van deze redenen wilt ruilen, neemt ons team contact met je op om de vervanging af te handelen).

Serienummer van het product dat je wilt retourneren (alleen van toepassing als je het verkeerde of een defect product hebt ontvangen): Heb je nog andere opmerkingen voor ons?

Stuur gerust foto's of video's mee om ons de schade te laten zien.

BELANGRIJK VOOR KLANTEN IN HET VK: We sturen je tevens een aparte e-mail met daarin de pro forma factuur met alle gegevens van het product/de producten die wordt/worden geretourneerd. Dit document is voor douanecontrole, dus print het en bevestig het duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van de verzenddoos. Wanneer je dit niet doet, kan dit leiden tot vertraging in het verwerken van je retourzending.

Verpakkingswaarschuwing:

Verpak het product in de originele verpakking, samen met alle oorspronkelijke accessoires. Lees Kan ik producten retourneren zonder de originele verpakking? voor meer details.

Waarschuwing: artikelen waarvoor we geen terugbetaling kunnen doen

Als je je retouraanvraag niet binnen 14 kalenderdagen na de bezorgdatum indient bij KitchenAid, kunnen we je retourzending niet accepteren. Als de artikelen onvolledig, beschadigd of vuil aan ons worden geretourneerd, worden ze niet terugbetaald. We accepteren evenmin producten die specifiek voor jou op maat zijn gemaakt.

Wanneer ontvang je je terugbetaling?

Je terugbetaling wordt verwerkt binnen 14 dagen nadat je pakket door ons is ontvangen. We zullen onmiddellijk en uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je geretourneerde product alle betalingen die we van je hebben ontvangen terugstorten, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van kosten bovenop die van de standaard goedkoopste verzendmethode die we aanbieden). We zullen hiervoor dezelfde betaalmethode gebruiken als die van je oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met je afgesproken. Er zullen in geen enkel geval kosten voor deze terugbetaling in rekening worden gebracht. Mogelijk zetten we pas de terugbetaling in gang zodra we het product weer hebben ontvangen of zodra je kunt aantonen dat je het product hebt teruggestuurd, indien dat eerder is.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.