Vorige bladzijde
Kinderen & Gezin

Abrikozenjam

Eenvoudig zelf abrikozenjam vol smaak maken.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

3

Ingrediënten

6

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

15'

Koken

25'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 1/3 kgabrikozen
  • 1/3 kggeleisuiker (controleer de verpakking voor de juiste verhoudingen voor de jam)
  • 1/3limoen
  • 2/3 kgabrikozen
  • 2/3 kggeleisuiker (controleer de verpakking voor de juiste verhoudingen voor de jam)
  • 2/3limoen
  • 1 kgabrikozen
  • 1 kggeleisuiker (controleer de verpakking voor de juiste verhoudingen voor de jam)
  • 1limoen
Maak het nu
  • Stap 1

    Snijd de abrikozen door de helft en verwijder de pit.

  • Stap 2

    De de abrikozen in de foodprocessor en druk op de pulseerknop. Pulseer 3-4 keer om de abrikozen te hakken.

  • Stap 3

    Doe de abrikozen in een diepe pan en knijp het sap van één limoen erbij.

  • Stap 4

    Breng het geheel aan de kook en blijf constant roeren.

  • Stap 5

    Voeg de suiker toe en roer krachtig totdat alle suiker is opgelost.

  • Stap 6

    Giet de hete jam in schone potten, sluit de deksels en zet ze ondersteboven neer. Laat volledig afkoelen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Abrikozenjam

Stap 1

Snijd de abrikozen door de helft en verwijder de pit.

Stap 2

De de abrikozen in de foodprocessor en druk op de pulseerknop. Pulseer 3-4 keer om de abrikozen te hakken.

Stap 3

Doe de abrikozen in een diepe pan en knijp het sap van één limoen erbij.

Stap 4

Breng het geheel aan de kook en blijf constant roeren.

Stap 5

Voeg de suiker toe en roer krachtig totdat alle suiker is opgelost.

Stap 6

Giet de hete jam in schone potten, sluit de deksels en zet ze ondersteboven neer. Laat volledig afkoelen.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.