Stap 1
Snijd de abrikozen door de helft en verwijder de pit.
Stap 2
De de abrikozen in de foodprocessor en druk op de pulseerknop. Pulseer 3-4 keer om de abrikozen te hakken.
Stap 3
Doe de abrikozen in een diepe pan en knijp het sap van één limoen erbij.
Stap 4
Breng het geheel aan de kook en blijf constant roeren.
Stap 5
Voeg de suiker toe en roer krachtig totdat alle suiker is opgelost.
Stap 6
Giet de hete jam in schone potten, sluit de deksels en zet ze ondersteboven neer. Laat volledig afkoelen.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Snijd de abrikozen door de helft en verwijder de pit.
Stap 2
De de abrikozen in de foodprocessor en druk op de pulseerknop. Pulseer 3-4 keer om de abrikozen te hakken.
Stap 3
Doe de abrikozen in een diepe pan en knijp het sap van één limoen erbij.
Stap 4
Breng het geheel aan de kook en blijf constant roeren.
Stap 5
Voeg de suiker toe en roer krachtig totdat alle suiker is opgelost.
Stap 6
Giet de hete jam in schone potten, sluit de deksels en zet ze ondersteboven neer. Laat volledig afkoelen.