i
PASTAROLLER 5KSMPSA
€ 89,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMPSA - 859704001032

Pastarollerhulpstuk voor de mixer/keukenrobot. Rol pastadeeg gelijkmatig uit voor lasagne, linguine en meer.

€ 89,00
Inclusief btw
Ontvang het op woensdag 28 april 2021

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ik ben klaar om te bestellen

Ontdek het optionele accessoire dat uw set voor het snijden van de pasta zal voltooien

Pastaroller

Voor deegvellen tot 140 mm breed en de dikte die erbij past: breed voor tagliolini, medium dik voor lasagne, dun voor linguine.

Bekijk het filmpje en ontdek hoe je het beste haalt uit dit accessoire van je keukenrobot. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe bronnen van inspiratie.

Droogrek voor pasta

Dankzij dit droogrek maak je ruimte vrij op het werkblad en laat je de pasta snel en gelijkmatig drogen.

PASTAROLLER 5KSMPSA

Nadat je in je eigen keuken pastadeeg hebt gemaakt met je mixer/keukenrobot, kun je er dunne pastavellen van rollen met deze pastaroller. Deze roestvrijstalen pastaroller, ontworpen voor gemak en controle, is een optionele accessoire die stevig vastzit aan de accessoirenaaf van je mixer/keukenrobot. Je kunt vellen van elke gewenste dikte maken met behulp van de 8 dikte-instellingen. Begin altijd bij de breedste instelling (nummer 1) en stel dan de dikte op de schaal geleidelijk aan hoger in, terwijl je het deeg erdoor blijft rollen. Dik voor tagliolini, medium voor lasagne of dun voor linguine of engelenhaarpasta. Je moet het deeg er minstens 3 keer op elke stand doorhalen, het telkens weer vouwen en er dan opnieuw doorhalen. Vergeet niet om het deeg met bloem te bestrooien zodat het niet blijft plakken! De pastavellen zijn maximaal 14 cm breed en perfect glad en gelijkmatig, klaar voor gebruik met de KitchenAid pastasnijderaccessoires (afzonderlijk verkrijgbaar). Deze professionele pastaroller wordt geleverd met een handige reinigingsborstel om stukjes deeg te verwijderen als je klaar bent.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.