€ 69,00
SCHENKSCHILD 5KSMTHPS
€ 69,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMTHPS - 859711634410

Het stevig passend schenkschild voegt netjes ingrediënten toe aan de mixer/keukenrobot met kantelbare kop (behalve met glazen kommen).

€ 69,00
Inclusief btw
Ontvang het op vrijdag 9 juni 2023
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ik ben klaar om te bestellen
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

SCHENKSCHILD 5KSMTHPS

Het stevig passend schenkschild is een handig accessoire voor je 4,3 L of 4,8 L mixer/keukenrobot met kantelbare kop. Het helpt niet alleen spatten te voorkomen, maar stelt je ook in staat ingrediënten gelijkmatig toe te voegen tijdens het mixen. De grote, schuine ingrediëntenopening stelt je in staat om ingrediënten van vele hoeveelheden nauwkeurig en gemakkelijk toe te voegen. Het schenkschild (spatscherm) is gemaakt van doorzichtig plastic zodat je de kom goed kunt zien, met eenvoudige kliklipjes om het stevig op zijn plaats te houden. Je zult je afvragen hoe je het zonder hebt gered. Ontworpen om op de mengkommen van onze 4,3 L en 4,8 L mixers/keukenrobots met kantelbare kop te plaatsen, maar niet compatibel met glazen kommen.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.