Vorige bladzijde

Ieders favoriet: gestoomde kabeljauw met gebakken aardappelen

Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

Begin met koken

Details

6

Ingrediënten

2

Stappen

Tijd

18'

Voorbereiding

18'

Totaal

Ingrediënten

  • 4zorgvuldig uitgekozen kabeljauwfilets
  • 4zeebaarsfilets
  • 1citroen
  • 600 gnieuwe aardappelen
  • naar smaakextra vergine olijfolie
  • naar smaakzeezout en zwarte peper, vers gemalen
Maak het nu
  • Stap 1

    Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

  • Stap 2

    Zet de Twelix Artisan oven op de "Stoom"-stand. Bedek bijna het volledig stoomrooster met de kabeljauwfilets en leg de vier stukken zeebaars er boven op. Knijp de citroen uit over de vis, besprenkel met wat olijfolie en wat zout. Plaats het stoomaccessoire in de oven, bedek met het glazen deksel en gaar 2 tot 3 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) met 500 ml water. Haal vervolgens uit de oven. Dien op met kokend hete aardappelen of frietjes.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Ieders favoriet: gestoomde kabeljauw met gebakken aardappelen

Stap 1

Bereid de aardappelen vooraleer de vis te bakken. Doe ze in een grote kookpan, spoel ze, zet ze onder water en breng aan de kook. Kook 7-8 minuten, giet af en snij ze in twee of in dikke schijven. Roerbak in de hete wok met 2 lepels olijfolie, een beetje zout en vers gemalen peper tot ze zacht en bruin zijn.

Stap 2

Zet de Twelix Artisan oven op de "Stoom"-stand. Bedek bijna het volledig stoomrooster met de kabeljauwfilets en leg de vier stukken zeebaars er boven op. Knijp de citroen uit over de vis, besprenkel met wat olijfolie en wat zout. Plaats het stoomaccessoire in de oven, bedek met het glazen deksel en gaar 2 tot 3 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) met 500 ml water. Haal vervolgens uit de oven. Dien op met kokend hete aardappelen of frietjes.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.