Maal het vlees door de voedselmolen aan de Artisan mixer/keukenrobot te bevestigen. Wanneer gehaktballen op het moment zelf worden klaargemaakt, weet je dat je over een betere kwaliteit van vlees beschikt. Je kan de gehaktballen bovendien klaarmaken met verschillende soorten vlees (rund-, kalfs-, varkensvlees, kip, enz.
). ,.
Ingrediënten
Stap 1
Maal het vlees door de voedselmolen aan de Artisan mixer/keukenrobot te bevestigen. Wanneer gehaktballen op het moment zelf worden klaargemaakt, weet je dat je over een betere kwaliteit van vlees beschikt. Je kan de gehaktballen bovendien klaarmaken met verschillende soorten vlees (rund-, kalfs-, varkensvlees, kip, enz.).,
Stap 2
Doe het gehakt in een glazen kom samen met de Parmezaanse kaas, peterselie, bieslook en eieren. Voeg tot slot het zachte deel van het brood toe. Voeg een beetje zout en peper toe, en meng goed met een houten lepel. Maak er ronde balletjes van met je handpalmen, leg ze op een bord met broodkruimels en rol de ballen er door, zorg dat ze volledig zijn bedekt. Leg ze op een proper bord en bedek met vershoudfolie.
Stap 3
Verwarm de olie in een wok, bak de gehaktballen 2-3 minuten (de gouden kleur hangt af van de grootte van de gehaktballen). Laat ze uitlekken op keukenpapier en dien gloeiend heet op.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Maal het vlees door de voedselmolen aan de Artisan mixer/keukenrobot te bevestigen. Wanneer gehaktballen op het moment zelf worden klaargemaakt, weet je dat je over een betere kwaliteit van vlees beschikt. Je kan de gehaktballen bovendien klaarmaken met verschillende soorten vlees (rund-, kalfs-, varkensvlees, kip, enz.).,
Stap 2
Doe het gehakt in een glazen kom samen met de Parmezaanse kaas, peterselie, bieslook en eieren. Voeg tot slot het zachte deel van het brood toe. Voeg een beetje zout en peper toe, en meng goed met een houten lepel. Maak er ronde balletjes van met je handpalmen, leg ze op een bord met broodkruimels en rol de ballen er door, zorg dat ze volledig zijn bedekt. Leg ze op een proper bord en bedek met vershoudfolie.
Stap 3
Verwarm de olie in een wok, bak de gehaktballen 2-3 minuten (de gouden kleur hangt af van de grootte van de gehaktballen). Laat ze uitlekken op keukenpapier en dien gloeiend heet op.