Vorige bladzijde

Plat brood

Kook de aardappelen, pureer ze en laat afkoelen.

Begin met koken

Details

7

Ingrediënten

6

Stappen

Tijd

60'

Voorbereiding

60'

Totaal

Ingrediënten

  • 200 gwitte aardappelen
  • 35 mlextra vergine olijfolie
  • 5 gzout
  • 5 gsuiker
  • 1 blokjeverse biergist (25 g)
  • 160 mllauw water
  • 300gbloem
Maak het nu
  • Stap 1

    Kook de aardappelen, pureer ze en laat afkoelen.

  • Stap 2

    Zeef de bloem in de kom van de mixer/keukenrobot en voeg vervolgens de aardappelen, het zout, de suiker, de olie en de eerder in lauw water opgeloste gist toe.

  • Stap 3

    Kneed kort met de platte menghaak op stand 3 of 4, en voeg vervolgens de rest van het water toe tot het deeg glad is.

  • Stap 4

    Vervang de platte menghaak door de deeghaak en blijf kneden op stand 1 of 2 tot het deeg glad en uniform is.

  • Stap 5

    Vet de bakplaat in, verdeel het deeg over het volledige oppervlak, en maak met je vingers de typische focaccia-kuiltjes. Bestrijk de bovenkant rijkelijk met olijfolie. Bedek met vershoudfolie en laat het deeg rijzen tot het in omvang is verdubbeld.

  • Stap 6

    Bak ongeveer 30-35 minuten in een op 200°C voorverwarmde Twelix Artisan oven. Bestrijk de bovenkant van het brood rijkelijk met olijfolie voordat het afkoelt.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Plat brood

Stap 1

Kook de aardappelen, pureer ze en laat afkoelen.

Stap 2

Zeef de bloem in de kom van de mixer/keukenrobot en voeg vervolgens de aardappelen, het zout, de suiker, de olie en de eerder in lauw water opgeloste gist toe.

Stap 3

Kneed kort met de platte menghaak op stand 3 of 4, en voeg vervolgens de rest van het water toe tot het deeg glad is.

Stap 4

Vervang de platte menghaak door de deeghaak en blijf kneden op stand 1 of 2 tot het deeg glad en uniform is.

Stap 5

Vet de bakplaat in, verdeel het deeg over het volledige oppervlak, en maak met je vingers de typische focaccia-kuiltjes. Bestrijk de bovenkant rijkelijk met olijfolie. Bedek met vershoudfolie en laat het deeg rijzen tot het in omvang is verdubbeld.

Stap 6

Bak ongeveer 30-35 minuten in een op 200°C voorverwarmde Twelix Artisan oven. Bestrijk de bovenkant van het brood rijkelijk met olijfolie voordat het afkoelt.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.