Deze heerlijke soep met waterkers en spinazie is een fris, eenvoudig seizoensgerecht. Zo krijg je in de lente moeiteloos voldoende voedingsstoffen binnen!.
Ingrediënten
Stap 1
Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe zodra de ui zacht en doorschijnend is.
Stap 2
Doe de waterkers en spinazie in de pan en laat 2-3 minuten koken (totdat ze zijn geslonken).
Stap 3
Voeg de groentebouillon en een snufje zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook, doe het deksel op de pan en laat 15 tot 20 minuten zachtjes pruttelen.
Stap 4
Haal de pan van het vuur en meng de inhoud tot een glad mengsel met de KitchenAid draadloze staafmixer.
Stap 5
Serveer de soep met de slagroom erdoor geroerd, een beetje olijfolie, zout en peper.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe zodra de ui zacht en doorschijnend is.
Stap 2
Doe de waterkers en spinazie in de pan en laat 2-3 minuten koken (totdat ze zijn geslonken).
Stap 3
Voeg de groentebouillon en een snufje zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook, doe het deksel op de pan en laat 15 tot 20 minuten zachtjes pruttelen.
Stap 4
Haal de pan van het vuur en meng de inhoud tot een glad mengsel met de KitchenAid draadloze staafmixer.
Stap 5
Serveer de soep met de slagroom erdoor geroerd, een beetje olijfolie, zout en peper.