Vorige bladzijde

Waterkers- en spinaziesoep

Deze heerlijke soep met waterkers en spinazie is een fris, eenvoudig seizoensgerecht. Zo krijg je in de lente moeiteloos voldoende voedingsstoffen binnen!.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

5

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

25'

Koken

35'

Totaal

Ingrediënten

  • 250 gspinazie
  • 100 gwaterkers
  • 800 mlgroentebouillon
  • 100 mlvolle slagroom
  • 2aardappelen
  • 1ui
  • 2 eetlepelsolijfolie
  • -zout
  • -peper
Maak het nu
  • Stap 1

    Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe zodra de ui zacht en doorschijnend is.

  • Stap 2

    Doe de waterkers en spinazie in de pan en laat 2-3 minuten koken (totdat ze zijn geslonken).

  • Stap 3

    Voeg de groentebouillon en een snufje zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook, doe het deksel op de pan en laat 15 tot 20 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Haal de pan van het vuur en meng de inhoud tot een glad mengsel met de KitchenAid draadloze staafmixer.

  • Stap 5

    Serveer de soep met de slagroom erdoor geroerd, een beetje olijfolie, zout en peper.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Waterkers- en spinaziesoep

Stap 1

Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe zodra de ui zacht en doorschijnend is.

Stap 2

Doe de waterkers en spinazie in de pan en laat 2-3 minuten koken (totdat ze zijn geslonken).

Stap 3

Voeg de groentebouillon en een snufje zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook, doe het deksel op de pan en laat 15 tot 20 minuten zachtjes pruttelen.

Stap 4

Haal de pan van het vuur en meng de inhoud tot een glad mengsel met de KitchenAid draadloze staafmixer.

Stap 5

Serveer de soep met de slagroom erdoor geroerd, een beetje olijfolie, zout en peper.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.