Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Wat moet ik doen als mijn accessoire niet past of op de as blijft vastzitten?

Als je een accessoire hebt gekocht voor de mixer, wil je hier vast snel mee aan de slag. Eventuele problemen met het stevig bevestigen van het accessoire in de as/naaf van de mixer worden hier besproken...

De multifunctionele accessoirenaaf is zo ontworpen dat alle optionele accessoires van de KitchenAid mixer eraan kunnen worden bevestigd. Wanneer het je niet lukt om een product stevig aan de as te bevestigen, vind je hier ons advies.

Overzicht mixeraccessoires

Loop eerst het volgende na:

  • Het is belangrijk om goed te controleren of het accessoire inderdaad niet op de mixer past door de montage-instructies die zijn meegeleverd bij het product zorgvuldig door te nemen.
  • Het accessoire zit wellicht toch stevig vast, ook al zit er enige speling tussen de bevestigingsknop (op de behuizing) en de schroef zelf. Mogelijk zie je een kleine markering op de behuizing waar de schroef de behuizing raakt.
  • Zorg dat je de bevestigingsknop zo strak mogelijk vastdraait, zodat het accessoire zonder speling vast zit op de as.

Problemen die slecht passen kunnen veroorzaken

  • Mogelijk zit de behuizing van het accessoire niet ver genoeg op de mixernaaf om goed vastgezet te kunnen worden met de bevestigingsknop.
  • De uitsparing op de rand van de mixernaaf is zo uitgeboord dat de bevestigingsknop niet uitlijnt met de uitsparing in de accessoirebehuizing.

Weet je niet precies hoe je dit moet doen? In de bijbehorende veelgestelde vragen vind je instructies voor het bevestigen van accessoires in de naaf.

Mocht je nog steeds een probleem ondervinden, neem dan als volgt contact op met ons Klantenserviceteam: Stuur een e-mail OF Bel ons op - Op dit gratis nummer krijg je ondersteuning in de eigen taal - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.