Skip the navigation

Cranberry mule mocktail

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Cranberry ginger mule cocktail

Deze cranberry mule is niet alleen in een handomdraai gemaakt - de mocktail zit ook nog eens boordevol fruitige aroma’s.

Duration
Totaal30min
Voorbereiden30min

Hulpmiddelen

StandMixerStandMixer

Ingrediënten

Serveren

10

limoenen, plus extra om te garneren

225 g

cranberry's uit te diepvries, plus extra om te garneren

170 g

suiker

240 g

Water

1100 g

gemberbier

for garnish

muntblaadjes

Stap voor stap

  1. Laat de cranberry's op het aanrecht 30 minuten ontdooien.

  2. Was de limoenen. Haal het steeltje eraf en snijd in kwarten.

  3. Bevestig de platte menghaak op de mixer. Doe limoenen, suiker en cranberry's in de mengkom en bevestig het spatscherm. Meng 3 tot 4 minuten op halve snelheid.

  4. Schenk het sap door een fijnmazige zeef in een mengbeker; duw met een rubberen spatel al het sap uit de pulp.

  5. Voeg water aan de mengbeker toe en meng. Zet in de koelkast tot je de mocktail wilt serveren.

  6. Voeg kort voor het serveren het gemberbier toe zodat het koolzuur behouden blijft.

  7. Schenk de mocktail over ijs in het glas. Garneer met de extra diepvriescranberry's, munt en limoen.