Skip the navigation

Brown sugar iced oat shaken espresso (een met bruine suiker en haver gemengde espresso)

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
BrownSugarIcedOatMilk_wallpaper.jpg

Verwen je smaakpapillen met een vleugje zoet en zout met dit heerlijke drankje.

Duration
Totaal25min
Voorbereiden25min

Hulpmiddelen

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingrediënten

Serveren

115 g

bruine suiker

125 ml

Water

1/2 theelepels

vanille-extract

een snufje

zout

2 shots

espresso

125 ml

havermelk

Stap voor stap

  1. Meet water en bruine suiker af in een kleine steelpan.

  2. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 9 tot 10 minuten sudderen tot het mengsel dik wordt.

  3. Haal de pan van het vuur en meng de vanille en het zout door het mengsel.

  4. Laat afkoelen.

  5. Bereid de dubbele espressoshot in je favoriete kopje.

  6. Laat de espresso 5 tot 10 minuten afkoelen voordat je de havermelk toevoegt in een shaker.

  7. Voeg 2 theelepels siroop van bruine suiker toe en schud 30 seconden.

  8. Vul een hoog glas met ijs en schenk de latte eroverheen.

  9. Voeg een buigrietje toe.