Skip the navigation

Geroosterde brioche met pistachiospread

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Toasted Brioche with Pistachio Spread

Geef de brioche een opkikkertje door hem licht te roosteren. Maak in de tussentijd een rijke spread van witte chocolade en pistachenoten.

Duration
Totaal15min
Voorbereiden15min

Hulpmiddelen

ToasterToaster

Ingrediënten

Serveren

120 g

pistachenoten

75 g

witte chocolade

1/4 theelepels

zout

1/4 theelepels

vanille-extract

6

sneetjes brioche, het brood hoeft niet vers te zijn

Stap voor stap

  1. Doe pistachenoten, witte chocolade, zout en vanille-extract in een foodprocessor of blender. Meng tot een glad mengsel en schraap zo nodig de ingrediënten aan de zijkanten van de kan naar beneden, totdat een gladde pasta is ontstaan.

  2. Zet de sneetjes brioche in de broodrooster, kies het gewenste bruiningsniveau en druk op de knop ROOSTEREN/ANNULEREN.

  3. Smeer de pistachiospread over het warme brood. Bewaar de rest van de spread in een afsluitbare pot op kamertemperatuur.