Hulpmiddelen
Kersenvinaigrette
Een zoetzure kersendressing gemengd met balsamicoazijn en honing: perfect om elke salade wat extra's te geven.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
100 g verse kersen of ontdooide diepvrieskersen
30 ml balsamicoazijn
1 eetlepels honing
1/4 theelepels zout
1/8 theelepels peper
60 ml olijfolie
1/4 sjalot, in blokjes
Stap voor stap
Doe de kersen, balsamicoazijn, honing, het zout en de peper in de top down hakmolen. Blend tot de kersen helemaal stuk zijn en je een glad mengsel hebt.
Doe de kersen, balsamicoazijn, honing, het zout en de peper in de top down hakmolen. Blend tot de kersen helemaal stuk zijn en je een glad mengsel hebt.
Voeg de sjalotten toe en blend nog even heel kort tot het geheel net gemengd is.
Giet in een pot, bewaar in de koelkast en sprenkel koud over je favoriete salade.