Skip the navigation

Komkommer-yoghurtgazpacho

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Cucumber yoghurt gazpacho

Geniet van deze verfrissende twist op gazpacho met komkommer en yoghurt. Een koele en romige verrukking perfect om bij iedere maaltijd te serveren als een licht, verfrissend voorgerecht op een warme dag.

Duration
Totaal3h5
Voorbereiden5min
Rusten3h

Hulpmiddelen

HandBlenderHandBlender

Ingrediënten

Serveren

500 g

komkommer, geschild

175 g

Griekse yoghurt

a handful

verse munt

a handful

bieslook

1

teentje knoflook

1

citroen

30 ml

olijfolie

1 theelepels

zout

1 theelepels

peper

Stap voor stap

  1. Schil en hak de komkommer grof. Voeg de komkommer, Griekse yoghurt, verse kruiden, knoflookteen, citroensap, olijfolie en kruiden toe aan de mengbeker van de draadloze staafmixer.

  2. Mix met de staafmixer totdat het een glad mengsel is. Plaats de deksel op de mengbeker en laat het minstens 3 uur koelen. Roer de gazpacho goed door wanneer je het gaat opdienen.

  3. Garneer met een scheutje olijfolie en je favoriete topping.