Skip the navigation

Pecanpasta

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
pecanbutter_thumbnail.jpg

Deze rijke, heerlijke pecanpasta is gemakkelijk te maken en je kunt dagelijks van deze spread smullen!.

Duration
Totaal18min
Voorbereiden10min
Koken8min

Hulpmiddelen

FoodProcessorFoodProcessor

Ingrediënten

300 g

pecannoten

1 theelepel

vanille-extract

1 eetlepel

ahornsiroop

1 theelepel

zeezout

1 eetlepel

cacaopoeder

Stap voor stap

  1. Leg de pecannoten op een bakplaat met bakpapier. Bak 8 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat 2 minuten afkoelen en doe de noten in de kan van de foodprocessor.

  2. Zet de foodprocessor op snelheid 2 en maal de noten tot meel. Blijf het mengsel ongeveer 3 minuten pulseren tot een romige notenpasta. Schraap zo nodig het mengsel van de zijkanten.

  3. Voeg vanille-extract, ahornsiroop, zeezout en cacaopoeder toe. Mix en doe het mengsel in een luchtdicht bakje of potje.