Skip the navigation

Rodebietengazpacho met komkommer

KitchenAid chef-kok

Import-Recipe - Red Beet Gazpacho

Rodebietengazpacho met komkommer

KitchenAid chef-kok

Hulpmiddelen

Blender
Voorbereiden
15min
Rusten
1h
Totaal
1h15
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk

Ingrediënten

4 gekookte rode bieten

2-3 komkommers, in blokjes gesneden

1/2 rode ui, fijngehakt

1 knoflookteentje, in vieren gesneden

200 ml groentebouillon

1 eetlepels rodewijnazijn

1 eetlepels olijfolie

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten in de blender.

  2. Meng tot een glad mengsel

  3. Zet 1 uur in de koelkast.

  4. Serveer met een beetje geitenkaasmousse (Klop room op en voeg warme, gesmolten geitenkaas toe. Roer tot de kaas en room goed gemengd zijn en laat opstijven in de koelkast.), komkommerblokjes en bietenkiemen (of andere kiemen).