Skip the navigation

Wintercrostini met geroosterde druiven

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Crostini with roasted grapes

Een vleugje warmte op een winterse dag: heerlijke crostini met geroosterde druiven, een smaakexplosie bij elke hap!

Duration
Totaal33min
Voorbereiden15min
Koken18min

Hulpmiddelen

ToasterToaster

Ingrediënten

Serveren

300 g

rode druiven zonder pit

2 eetlepels

olijfolie

1 eetlepels

balsamicoazijn

1/4 theelepels

zwarte peper

1/4 theelepels

zout

1/4 theelepels

verse tijmblaadjes

150 g

geitenkaas

6

sneetjes bruinbrood

15 g

walnoten, gehakt

Stap voor stap

  1. Haal de druiven van de tros en leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en voeg peper, zout en tijm toe. Rooster 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven totdat er blaasjes ontstaan op de druiven.

  2. Leg de sneetjes brood in de broodrooster, kies het gewenste bruiningsniveau en druk op de knop ROOSTEREN/ANNULEREN.

  3. Snijd de geitenkaas in schijfjes van ongeveer 0,5 cm dik. Verdeel ze over de sneetjes geroosterd brood. Schep de druiven over de kaas en bestrooi met gehakte walnoten.