Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Hoe betaal ik met PayPal?

KitchenAid accepteert betalingen met PayPal wanneer je een bestelling plaatst via onze website. Lees hier hoe je dat doet.

Veel mensen kiezen graag voor PayPal wanneer ze een online aankoop doen, omdat het zo snel en gemakkelijk in gebruik is. KitchenAid accepteert betalingen met PayPal. Kies bij het afrekenen op onze website voor PayPal als betaalmethode en je wordt aan het eind van het bestelproces direct doorgestuurd naar PayPal.

Als je al klant bent bij PayPal kun je daar inloggen op je account met je gebruikersgegevens en de betaling voltooien. Als je nog niet bekend bent bij PayPal, kun je kiezen om als gast af te rekenen met PayPal, of een PayPal-account openen en vervolgens de betaling voltooien.

De betaling wordt doorgaans binnen enkele minuten geregistreerd en je bestelling wordt direct verwerkt. Houd er rekening mee dat je hiermee instemt met de gebruiksvoorwaarden en het beleid van PayPal.

Volg deze stappen om te betalen met PayPal

  • Kies PayPal als betaalmethode tijdens het betaalproces.
  • Als je al klant bent bij PayPal, vul je je PayPal e-mailadres en wachtwoord in. Als je nog geen klant bent, kun je kiezen om als gast af te rekenen met PayPal (met je bankpasgegevens), of een PayPal-account te openen.
  • Bevestig de betaling.
  • PayPal zal het bedrag automatisch van je bankrekening of creditcard afschrijven.
  • Je wordt vanzelf teruggestuurd naar de KitchenAid website.
  • Je aankoop wordt bevestigd.
Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.