Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Hoe maak je de foodprocessor voor keukenrobots schoon?

Zo maak je de foodprocessor voor je KitchenAid keukenrobot schoon in drie simpele stappen...

Nadat je met de foodprocessor (5KSM2FPA) gehakt, en in plakjes en blokjes gesneden hebt, zul je al snel merken dat je hem ook makkelijk schoonmaakt.

OPMERKING: Dompel je foodprocessor niet onder in water of andere vloeistoffen om schade te voorkomen. Alle andere onderdelen zijn vaatwasserbestendig in het bovenste rek.

Volg deze stappen om de foodprocessor schoon te maken:

  1. Schakel de keukenrobot UIT (snelheid '0') en haal de stekker uit het stopcontact. hoe maak je de foodprocessor voor keukenrobots schoon stap 1
  2. Verwijder de foodprocessor en haal hem uit elkaar. hoe maak je de foodprocessor voor keukenrobots schoon stap 2
  3. Maak de basis voor hulpstukken alleen schoon met een warme, vochtige doek. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of schuursponsjes, omdat deze de behuizing van de basis voor hulpstukken kunnen beschadigen. Droog grondig af met een zachte doek. hoe maak je de foodprocessor voor keukenrobots schoon stap 3
  4. Alle andere onderdelen kunnen voor reiniging worden gewassen in een warm sopje of in het bovenste rek van de vaatwasser.
    hoe maak je de foodprocessor voor keukenrobots schoon stap 4

OPMERKING: Vlekken op de foodprocessor verwijderen

Als de kunststof onderdelen zijn verkleurd door de soorten voedsel die je hebt verwerkt, kun je ze schoonmaken met citroensap. Spoel de binnenkant snel schoon tussen het verwerken van verschillende soorten voedsel, zodat deze niet met elkaar in aanraking komen.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.