Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?

Mijn draadloze handmixer laadt niet op. Wat nu?

De collectie draadloze apparaten van KitchenAid is ontworpen om je de gewenste kracht te bieden, zonder het snoer. Als je product niet oplaadt, lees dan hier ons advies...

Onze Cordless collectie omvat een draadloze handmixer, draadloze staafmixer en een draadloze hakmolen. Deze zijn elk afzonderlijk verkrijgbaar. Ze werken op een oplaadbare batterij, die zo is ontworpen dat deze uitwisselbaar is met alle draadloze producten in de collectie. Deze lithium-ionbatterij biedt een optimale gebruiksduur en is in 2 uur volledig opgeladen.

De draadloze handmixer is goedgekeurd door het Good Housekeeping Institute (2021) en zou perfect moeten functioneren.

Waarom laadt mijn product niet op?

Controleer eerst goed of het stopcontact stroom geeft. Als je een stoppenkast of zekeringkast hebt, zorg er dan voor dat het circuit gesloten is (en dat er geen stop uitgeslagen is of zekering is doorgebrand).

Maak je geen zorgen. Alle draadloze producten worden geleverd met een garantie van 2 jaar.

Als je lader dan nog steeds niet werkt, bieden we onze excuses aan voor het ongemak dat je ondervindt. Neem als volgt contact met ons op en we helpen je graag verder om het probleem op te lossen:

Stuur een e-mail OF Bel ons op - Op dit gratis nummer krijg je ondersteuning in de eigen taal - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.