Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Andere kleine apparaten>Blenders>Tips en trucs voor blenders> Kun je hete vloeistoffen of ingrediënten mengen?

Kun je hete vloeistoffen of ingrediënten mengen?

Je kunt hete vloeistoffen mengen in een KitchenAid blender als je bijvoorbeeld soep of saus wilt maken. Dit zijn onze tips om het beste resultaat te verkrijgen...

Blenders zijn ideaal voor het voorbereiden en maken van heerlijke sauzen, soepen of bouillons. Je kunt gerust hete vloeistoffen mengen, maar wees wel voorzichtig:

  • Bij het mengen van hete vloeistoffen of ingrediënten moet de dop met maataanduiding op zijn plaats blijven in de dekselopening. Omdat de dop ventilatieopeningen heeft, kan de stoom ontsnappen.
  • Meng hete vloeistoffen altijd eerst met lage (puls)snelheid en voer de snelheid indien nodig op.
  • Laat hete ingrediënten indien mogelijk eerst afkoelen voordat je ze gaat mengen.

Zin in warme soep? Ontdek de Blender Power Plus

Als je van voedzame zelfgemaakte soep houdt, zal onze Blender Power Plus in de smaak vallen. De BPA-vrije mengbeker van 1,75 L met temperatuurcontrole houdt de warmte binnen vast. Gebruik de speciale soepfunctie op de blender om ingrediënten in 5 minuten in warme soepen en sauzen te veranderen dankzij de wrijving in de mengbeker. Schenk je soep of saus met gemak: de buitenste mengbeker blijft koel aanvoelen, en dankzij een deksel met ventilatieopening kun je hete vloeistoffen mengen zonder dat zich stoom ophoopt. De mengbeker kan prima in de vaatwasser.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.