Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Webshop help>Shoppen en bestellen>Aanbiedingen> Welke voorwaarden zijn van toepassing op online aanbiedingen?

Welke voorwaarden zijn van toepassing op online aanbiedingen?

We bieden klanten op onze website graag verschillende mooie aanbiedingen en kortingen. Ze werken als volgt.

Op onze website plaatsen we verschillende kortingen en aanbiedingen. Dit gaat om persoonlijke kortingscodes, kortingen die gelden op een speciale productselectie, gratis geschenkacties en unieke kortingen voor jou, bijvoorbeeld wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Extra informatie over onze aanbiedingen en kortingen

  • Alle aanbiedingen en kortingen op onze website zijn alleen online geldig, en alleen op de website van dat specifieke land en voor een bepaalde periode, zolang de voorraad strekt.
  • Persoonlijke kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd met andere online aanbiedingen.
  • Online aanbiedingen kunnen ook gelden voor specifieke producten of kleuren. Dat betekent dat een kortingscode misschien alleen geldig is voor een specifiek product in een specifieke kleur, en dus niet van toepassing is wanneer je een andere kleur kiest.
  • Als een aanbieding of actieproduct niet meer op voorraad is, of als de actie/aanbieding verlopen is, kun je geen gebruik meer maken van de korting.

Lees altijd eerst de specifieke actievoorwaarden voor elke campagne, die vermeld staan op de specifieke actiebanners op de website.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.