Robot da cucina
KitchenAid Artisan

De hoogstaande kwaliteit en het tijdloze ontwerp van onze iconische mixer/keukenrobot helpt je bij het creëren van zelfgemaakte smaaksensaties. Eindeloze culinaire mogelijkheden met de optionele accessoires

Ontdek de video

uitstekende kwaliteit

PRESTATIES EN KWALITEIT

Het originele planetaire kneedsysteem, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom doordat de menghaak in de ene richting om zijn as draait terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt. 10 snelheidsinstellingen garanderen snel, grondig en nauwkeurig mengen. De motor met directe aandrijving in de kop zorgt ervoor dat het vermogen rechtstreeks naar de hulpstukken en accessoires/toebehoren wordt overgebracht. De mixer/keukenrobot is efficiënt, betrouwbaar en heeft een lange levensduur. In de grote roestvrijstalen mengkom van 4,8 liter kan je zowel kleine als grote hoeveelheden voedsel verwerken.

VEELZIJDIGHEID

Omdat koken een proces met tal van stadia is, werd de Artisan mixer/keukenrobot ontworpen als het meest veelzijdige keukenapparaat. Een breed scala aan hulpstukken en optionele accessoires/toebehoren kunnen in een handomdraai aan het toestel worden bevestigd. Aangedreven via de multifunctionele naaf kun je vlees malen, groente snijden, pasta rollen en snijden, persen, fijnhakken en raspen … Dit alles en nog veel meer met één apparaat!

EEN KLEURENPALET OM JE KEUKEN PERFECT AAN TE VULLEN

COMBINEER KRACHT MET EEN BREED SCALA AAN HULPSTUKKEN

Robuust en stabiel als hij is, kan de mixer/keukenrobot kloppen, roeren, kneden en mengen en neemt hij moeiteloos en met flair de vervelendste, meest tijdrovende en zwaarste klusjes in de keuken van jou over.

PROFESSIONELE RECEPTEN EN
DESKUNDIGE KOOKADVIEZEN

Als je een fervent kookliefhebber bent, dan zijn dit unieke KitchenAid Kookboek en de app voor iPhone, iPad en iPod Touch echt iets voor jou. Laten we samen iets speciaals maken

Kookboek App

download de app
Artisan Standmixer

Ontdek het verhaal

 • 1919

  H5

  Herbert Johnston, een ingenieur uit Ohio (VS), vindt een wonderbaarlijk toestel uit dat het leven van koks en fijnproevers drastisch zou veranderen: de "H5", de eerste eierklopper. Terwijl het toestel werd getest, gaf de vrouw van één van de bedrijfsleiders onbewust een naam aan het merk toen ze zei: “Het maakt me niet uit hoe je het noemt, het is het beste keukenhulpje (kitchen aid in het Engels) dat ik ooit heb gehad”. De naam KitchenAid was geboren.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston doet een beroep op Egmont Arens om nieuwe modellen te ontwikkelen, die in de prijzen vallen dankzij hun unieke ontwerp.

  Egmont Arens
 • 1955

  K-model

  Amerika valt voor het K-model dat voor het eerst in een aantrekkelijk gamma van vier kleuren wordt geproduceerd.

  K-model
 • 2009

  90e verjaardag

  KitchenAid viert zijn 90e verjaardag en brengt een speciale editie, in Appelrood, op de markt.

  90e verjaardag
 • 2015

  H5

  Door de jaren heen is het merk voortdurend innovatieve oplossingen voor fijnproevers en koks blijven uitvinden en verbeteren.

  H5
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.