Hulpmiddelen
Voorbereiden
5min
Rusten
1h
Totaal
5min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Kersen-chiaparfait
KitchenAid Chef
Een natuurlijk gezoete parfait met sappige kersen, zachte kokos en chiazaad. Perfect voor het ontbijt, als dessert of als verfrissend tussendoortje.
Hulpmiddelen
Voorbereiden
5min
Rusten
1h
Totaal
5min
Serveren
2
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Ingrediënten
150 g kersen (+ extra voor de topping)
2 eetlepels honing
250 ml kokosmelk
60 g chiazaad
150 g kokosyoghurt
20 g kokosschaafsel
Stap voor stap
Doe de kersen en honing in de kom van de top down hakmolen en blend tot een glad mengsel. Doe de kersenpuree in een mengkom en roer de kokosmelk en het chiazaad er doorheen.
Verdeel het mengsel gelijkmatig over serveerglazen en zet het minimaal een uur in de koelkast zodat het chiazaad vocht kan opnemen.
Top voor het serveren af met kokosyoghurt, wat kokosschaafsel en een verse kers.