Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie keukenrobots>Accessoires voor keukenrobots>Aan de slag met je accessoires voor keukenrobots> Hoe zet je de spiraalsnijder met schil-, ontkern- en krulmessen in elkaar?

Hoe zet je de spiraalsnijder met schil-, ontkern- en krulmessen in elkaar?

Zo bevestig je de spiraalsnijder voor KitchenAid keukenrobots. Met dit hulpstuk creëer je leuke, creatieve maaltijden. Dit zijn de stappen...

De spiraalsnijder (5KSM1APC) schilt, ontkernt en krult groenten en fruit voor een creatieve, gezonde maaltijd. Ontdek hoe je hem op je keukenrobot bevestigt:

Zo bevestig je de spiraalsnijder op je keukenrobot:

 1. Bij keukenrobots met een gescharnierd naafdeksel klap je het deksel open. Bij keukenrobots met een verwijderbaar naafdeksel: draai de hulpstukknop tegen de klok in om het deksel van de naaf te verwijderen. hoe bevestig je de spiraalsnijder op de keukenrobot stap 1
 2. Plaats de basis van de spiraalsnijder in de hulpstuknaaf en zorg ervoor dat de aandrijfas in de vierkante naafbus past. Draai de basis van de spiraalsnijder indien nodig heen en weer. De pen op de hulpstukbehuizing past in de juiste positie in de uitsparing op de naafrand. hoe bevestig je de spiraalsnijder op de keukenrobot stap 2
 3. Draai de hulpstukknop vast tot de spiraalsnijderbasis op de keukenrobot bevestigd is. hoe bevestig je de spiraalsnijder op de keukenrobot stap 3

Zo plaats je voedsel in de spiraalsnijder:

Voordat je spiralen gaat maken van je groenten of fruit, was je deze eerst, dan verwijder je de stelen, snijd je de uiteinden recht af en verwijder je eventuele pitten en kernen.

 1. Plaats de fruit- en groentespies door deze in de houder voor de voedselspies op het hulpstuk te schuiven en tegen de klok in te draaien tot hij vastklikt.
  hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 1
 2. Plaats de kom of het bord onder de spiraalsnijder en schuif dan het voedsel op de fruit- en groentespies.
  hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 2
  OPTIONEEL: Als je het schilmes gebruikt, plaats je deze door hem in de onderkant van de meshouder te schuiven tot hij vastklikt.
  hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 2
 3. Bevestig het mes van jouw voorkeur.
  hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 3
 4. Trek aan de ontgrendelingshendel en duw de meshouder naar de keukenrobot om de meskern uit te lijnen met het midden van het voedsel.
  hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 4
 5. Druk de meskern in het voedsel voor extra stabiliteit. hoe plaats je voedsel in de spiraalsnijder stap 5
Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.