Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Andere kleine apparaten>Blenders>Problemen met je blender oplossen> Waarom is het statuscontrolelampje op mijn blender uit?

Waarom is het statuscontrolelampje op mijn blender uit?

Sommige blenders hebben een statuscontrolelampje of -ring waarmee wordt aangegeven dat hij aan staat. Gaat hij uit, dan kun je het volgende doen...

Het statuscontrolelampje op sommige modellen geeft aan dat de blender aan staat. Kijk hieronder voor jouw model:

K400 Blender - Artisan

Je blender heeft een witte led-ring. Na 10 minuten zonder activiteit schakelt de blender over op de slaapmodus om stroom te besparen. Om de blender weer wakker te maken, hoef je alleen maar op de knop te drukken.

Afbeelding1

Blender Power Plus

Je blender heeft een statuscontrolelampje. Als de stekker van de blender in het stopcontact zit en de I/O-stroomschakelaar op I (aan) staat, knippert het controlelampje wit. Na 10 minuten zonder activiteit schakelt de blender echter over op de slaapmodus en gaat het controlelampje uit. Om de blender weer wakker te maken, draai je de schakelaar van (0) naar de gewenste snelheid of het gewenste vooraf ingestelde programma en druk je op start om te beginnen met mengen.

Blender High Performance

Je blender heeft een statuscontrolelampje. Als de stekker van de blender in het stopcontact zit en de blender aanstaat, knippert het controlelampje wit. Na 6 minuten zonder activiteit schakelt de blender echter over op de slaapmodus en gaat het controlelampje uit. Om de blender weer wakker te maken, draai je de schakelaar van (0) naar de gewenste snelheid of het gewenste vooraf ingestelde programma en druk je op start om te beginnen met mengen.

Blender Power - Professional

Je blender heeft een statuscontrolelampje. Als de stekker van de blender in het stopcontact zit en de I/O-stroomschakelaar op I (aan) staat, knippert het controlelampje wit. Na 28 minuten zonder activiteit schakelt de blender echter over op de slaapmodus en gaat het controlelampje uit. Om de blender weer wakker te maken, draai je de schakelaar van (0) naar de gewenste snelheid of het gewenste vooraf ingestelde programma en druk je op start om te beginnen met mengen.

Nog steeds hulp nodig?

Als je blender een oranje knipperend lampje heeft (foutmodus) of sneller lijkt uit te gaan dan na de aangegeven tijd hierboven, kun je als volgt contact opnemen met onze klantenservice: Stuur ons een e-mail OF Bel ons - dit is een gratis telefoonnummer en je krijgt ondersteuning in je eigen taal - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.