i
Startpagina> Keuken­robots

Keuken­robots

filtersprijs
Shop onze sale
Sla je slag met grote kortingen. Of je nu je waterkoker wilt upgraden of al een tijdje een prachtige blender op het oog hebt, dit is je kans. Laat je creativiteit de vrije loop in de keuken met kortingen tot wel 40% op onze populaire producten.
NU KOPEN
De aanbieding is alleen geldig op kitchenaid.be t/m 4-12-2020 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding geldt alleen voor de producten die op deze pagina worden getoond. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen. De gratis verpakking kan niet worden gecombineerd met deze sale.
WEB EXCLUSIEF
Geniet van 20% korting op mixer & blendersets
Ontdek deze speciale aanbieding op onze stijlvolle sets voor de perfecte match in je keuken!
NU KOPEN
Aanbod enkel geldig online op kitchenaid.be, zolang de voorraad strekt. Niet te combineren met andere promoties of kortingen.
WEB EXCLUSIEF
Ontvang 50% KORTING op ons kookboek voor mixers/keukenrobots
Haal alles uit je mixer/keukenrobot en accessoires
NU KOPEN
Profiteer van 50% KORTING en GRATIS verzending van het kookboek voor mixers/keukenrobots. De aanbieding is alleen geldig op kitchenaid.be en zolang de voorraad strekt. Niet te combineren met andere promoties of kortingen.

Meer dan een mixer/keukenrobot

Als bakken en koken uw passie zijn, dan wilt u dat uw mixer/keukenrobot uw betrouwbare partner is. Onze mixers/keukenrobots zijn ontworpen zodat ze aan uw behoeften kunnen worden aangepast, ongeacht waar u op uw culinaire avonturen heen wilt.

Onze uibreidingssets zijn daar perfect voor, en ze vermijden dat u verschillende extra keukentoestellen moet kopen. Van het bereiden van uw eigen pasta tot worsten: we hebben alles wat u nodig hebt.

Zeg "Ja" tegen een huwelijksgeschenk

Zoekt u naar het perfecte huwelijksgeschenk? Onze mixer/keukenrobot 156 Frosted Pearl is absoluut oogverblindend en geeft het jonge koppel een leven lang culinair genot.

ZIE MEER
Zeg-Ja-tegen-een-huwelijksgeschenk

ZOEKT U INSPIRATIE VOOR FOODIES?

BEKIJK ALLE RECEPTEN
Looking-for-some-foodie-inspiration-750
top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.